Bemutatkozás

Rendelésemen mindenkit várok, aki elakadt az életében, szorong, lehangolt, párkapcsolati problémái vannak, vagy csak szeretné önmagát jobban megismerni és ezáltal boldogabb életet élni.

Igyekszem mindenkinek irányt mutatni, segíteni megtalálni a saját útját, önmagát, a boldogságát ebben az egyetlen életben, amink van.

Boján Brigitta pszichológus Debrecen

Fontos tudni, hogy pszichológushoz menni nem szégyen, nem a gyengeség jele, nem csak a beteg emberek kiváltsága.

Boján Brigitta — Klinikai szakpszichológus

Mindannyiunknak van olyan élethelyzete, amikor kell egy világítótorony, mely segít kitalálni a sötétségből.

Boján Brigitta — Klinikai szakpszichológus

Rólam

Klinikai szakpszichológus vagyok 2007 óta. Azóta szinte folyamatosan dolgozom magánrendelésemen.

Hosszú évekig voltam pszichológus a Pszichiátriai Klinikán, itt szereztem a stabil szakmai alapomat. A kötelező képzések mellett egyéni analitikusan orientált terápia, családterápia és pszichodráma területén szereztem sajátélményt, autogén tréning csoportok vezetéséhez a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél kaptam a képzést.

Pszichodráma vezetőként dolgozom, rendszeresen vezetek csoportokat Debrecenben és Budapesten is.

Magánrendelőmben 2009 óta dolgozom, analitikusan orientált szemléletben. Rendelésemen elsősorban párkapcsolati problémákkal küzdő párok, pánik betegségben, depresszióban, szenvedők, önbizalomhiányos, szorongó, és életükben bármilyen fokon elakadó emberek jelentkeznek.

Két, fiatal felnőtt, gyönyörű és okos gyermekem van, férjem gyermekorvos.

idopont2

Üzenet küldése

Kérdése van? Szeretne időpontot kérni? Az alábbi űrlap kitöltésével hosszabb üzenetet is hagyhat, én pedig igyekszem minél előbb válaszolni.