Küldetésünk

divider

Gyereknevelés, szorongás, pánik, depresszió, konfliktusok kezelése, társkereséssel, kapcsolatos, problémák, kezelésével foglalkozunk

Boján Brigitta:

Boján Brigitta

Klinikai felnőtt szakpszichológus vagyok. Szakvizsgámat 2007-ben szerezetem meg a SOTE-n. Azóta szinte folyamatosan dolgozom magánrendelésemben. A pszichológusi diplomát az akkor még Kossuth Lajos Tudományegyetemen (ma Debreceni Egyetem) szereztem. Egyetemi éveim (1995-2000) alatt folyamatosan dolgoztam a DE Pszichátria Tanszékén, pszichológus asszisztensi, pszichometriai labor vezetői, kreatívcsoport vezetői munkakörben.

Ezek az évek a pszichológiai vizsgáló módszerek alapos elsajátítására adtak alkalmat amellett, hogy sok beteggel találkozhattam. Így nagyobb szakmai tapasztalatra, gyakorlatra tudtam szert tenni, mint kizárólag az elméleti képzés révén. Ezeket az éveket is nagyon szerettem, sokat tanultam akkori kollegáimtól.

Az egyetem elvégzése után még 4 évig dolgoztam pszichológusként a DE Pszichiátriai Tanszékén, ahol a lelki betegségek teljes spektrumát volt módom közelebbről megismerni a gyakorlatban immáron már, mint szakember.

A kötelező képzések mellett egyéni analitikusan orientált terápia, családterápia és pszichodráma területén szereztem sajátélményt, autogén tréning csoportok vezetéséhez a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél kaptam a képzést.

Pszichodráma vezetőként dolgozom, vezetek csoportokat.

Két, iskoláskorú, gyönyörű és okos gyermekem van, férjem gyermekorvos.

A Kékmadár Studió Magánrendelőben 2009 óta dolgozom, analitikusan orientált szemléletben. Rendelésemen elsősorban párkapcsolati problémákkal küzdő párok, pánik betegségben, depresszióban, szenvedők, önbizalmhiányos, szorongó, és életükben bármilyen fokon elakadó emberek jelentkeznek.

Igyekszem mindenkinek irányt mutatni, segíteni megtalálni a saját útját, hogy megtalálhassa az önmaga boldogságát ebben az egyetlen életben, amink van.

Fontos tudni, hogy pszichológushoz menni nem szégyen, nem a gyengeség jele, nem csak a beteg emberek privilégiuma. Mindannyiunknak van olyan élethelyzete, amikor kell egy világítótorony, mely segít kitalálni a sötétségből.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, telefonon vagy online!

Elérhetőségeink